medyahizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yardıma muhtaç olan bir aile var. Baba felç durumda, anne desen engelli 5 yaşında bir çocukları var. 1 hafta önce annenin dikkatsizliği sonucunda kaza meydana geldi ve evleri yandı. 5 yaşındaki çocuğun yüzünün bir kısmı yandı. Çocuğun yüzü demire yapışması sonucunda yüzündeki deri baya hasar gördü. Şükürler olsun ki aile sağ çıktı ölen yok. Aile şuanda tedavi gördü fakat evleri ve eşyaları kül oldu sağolsun belediye ekipleri evin tadilat işi ile ilgileniyor fakat aile zor durumda şuanda ben ve çevrem gerekli maddi yardım olsun eşya olsun yardımda bulundum fakat hala eksikleri var ailenin, sizlerden ricam evinizde kullanmadığınız eşya olsun maddi yardım olsun, yardımlarınızı bekliyorum.
Not: Aile para ya da eşya olsun hiçbir yardım kabul etmiyor, mütevazi bir aile, istememesine rağmen empati ile yaklaştığımızda bu durumda biz de olabilirdik arkadaşlar. O yüzden sizlerden ricam konuya empati ile yaklaşmanız!
Yardımda bulunan veya bulunmayan herkese şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

Bende kullanmadığım yepyeni eşyalar çekyat tv vs var. İstanbul içindeysen pm den adres ver getireyim eşyaları.