Arkadaşlar gözlemlerimi yazayım...

Öncelikle bir sitemde yukarıda konuda var tüm reklam birimlerini kaldırdım ve kodu siteye ekledim.. sadece otomatik birimi kullandım ve tüm reklam seçeneklerini aktif ettim. Bir kaç sorun dışında oda mobilde en alta oldukça büyük bir reklam açıyor. div leri sağlıklı algılama sanırım daha tam çözülmemiş ama onuda eşleşen reklam birimini pasif ederek çözebilrisniz.

avantaj olarak uzun makalelerde araya 5 birime kadar reklam ekliyor bu iyi uygun gördüğü her alana reklam ekliyor fare gibi yeterki burnu girsin 20x20 reklam bile çıktı hesap edin yani bence verim alınabilir site gelirim de de bir değişim yok hatta daha iyi diyebilirim.

Gelelim diğer siteme onda reklam birimlerini kaldırmadım sadece bu kodu head arasına attım.
sitede çok değişim olmadı sadece mobilde ben koymamıştım makale ustü yada logo altına mobilde reklam çıkıyor. yine uzun makalelerde benim eklediğime ek olarak ara sıra reklam çıkmaktadır.

bence gayet başarılı bir birim ben memnunum önerim kendi reklamlarınız dursun ama head kısmına bu kodu ekleyin. Gelir ise aynı değişen yok

birde baş bir sitemde kodu head koymadığım sadece sidebar a eklediğim halde her yerde yine çıktı ilginç...