internetten araştırdığım kadarıyla bunların bir yıldırma politikasıymış ödeme yapılması için. ama hukukcu bir arkadaşıma danıştım böyle bir hakları olmadığını söyledi. borç hakkında ise yapabilecekleri tek şey ilamsız icra takibi açarak avukat icra memuru ve 1 polis memuru ile eve gelerek taciz edebilirlermiş herhangi bir icrada bulunamayacaklarını öğrendim. böyle birşeyi ise ufak miktarlara yapmazlarmış çünkü harcı vs çok maaliyetli imiş icraya gelme olayının. benim onlarla anlaşmaya değil onların benle anlaşmaya mecburiyetleri varmış. ben aramayacağım buyursunlar gelsinler.
onlar ararlarsa anlaşmak için düşünebilirim

ancak hakları olmamalarına rağmen ailemi rahatsız etmelerini görmezden geleceğimi düşünmesinler istanbul barosuna ve savcılığa şikayet etmeyeceğim anlamına gelmez.
yasaya uygun olup olmadığını boşverin o parayı sizden her türlü misliyle geri alırlar tek yapacağınız tatlı dille konuşup anlaşma yoluna gidin en kötü taksitler halinde ödeyip kurtulursunuz
annemin hattı annemin benim hattım ise benim üzerime.
Hat annenizin üzerine mi? Yani siz sadece kullanıcı mısınız?
valla hocam böyle birşey yaparlarsa iş kan davasına döner, tavsiyelerinize uyacağım eşşek gibi özür dilemedikleri taktirde gram ödeme alamazlar.
Merhabalar.
Şimdilik Annenizi aramışlar. Yakın zamanda tüm akrabalarınızı ararlar. Terbiye ve ahlak sınırlarını aşmakta üstlerine yoktur. Borcunuz nedir ne değildir, ödeme durumunuz ve gücünüz nedir bunları bilmiyorum ve pekte önemli değil. Size önerim bu külhan beylerine bu fırsatları vermeyin. Size nasıl davranıyorlarsa siz de onlara aynı şekilde misli ile karşılık verin. Tehditlere ise asla ama asla izin vermeyin. Sizlerinde bir çok hakkı mevcut. Gerekirse haklarında "Huzuru Bozmak" tan dava açın. Çünkü yaptıkları hukuksuzca bir davranıştır.
kendi hattım kendi adıma annemin hattı annemin adına.
Annenizin kullandığı hat sizin üzerinizeyse arayabilirler
imzalattıkları sözleşmede hukuka aykırı sözleşme maddeleri var ise geçersiz diye biliyorum emsal davalar var imiş.
maalesef arama hakları var imzalanan sözleşmelerde yer alıyormuş çok sinir bozucu bir durum ancak...
kadınında öyle dediğine bakmayın yasal süre vardır 90 gün o dolmadan işlem yapamazlar bildiğim ancak 90 gün sonundada kendi instiyatiflerinde