Att adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
atama yok zayıf daha doğrusu ancak yeni bir düzeneleme yapılacak 112 de görevli doktorlar hastaneye çekilecek ve ambulans sorumluluğu paramediklere verilecek ve yine 112 de ambulansta görevli ebe hemşire sağlık memuru gibi personel hastanelere kaydırılacak o çalışma tamamlanınca veya yapılırsa ATT yani acil tıp tenisyenlerine ve paramediklere alan açılacak ama düzenleme yapılırsa AB uyum sürecinde olması gereken durum bu ama ne zaman yapılır..

birde acil servislerde de bu personel görelnedirilecek şehir hastaneleri tamamlanırsa ve sağlıklı şekilde işelrse iş imkanı atama olanağı oalcaktır.
Doktorlar 112'den çekileli çok oldu. Çok uzun süredir zaten sorumluluk bizlerde. Doktorlu ekip çok nadir, o da genelde intörn hekimler oluyorlar..

missaydogdu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anestezinin ataması yok denecek kadar az. Paramedik okuyan arkadaşlarımın iki tanesi özel sektörde çok iş yoğunluğu olduğu için maaşları güzel olmasına rağmen iş değiştirdi. Devlet atamalarının iyi olduğunu biliyorum.
Atama iyi, mezun çok..

radyomevlana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aksine düşünüyorum efendim paramedik ataması çok diye biliyorum
Atama var ama mezun çok. Bu da atamaları zorlaştırıyor.

Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 78,5 puan istanbul veya çevresine atama olur mu sizce?

İstanbul çok zor, İstanbul için 2018 kpss başlasın benim gibi. Ama antalya, manisa, mersin, mardin, karadeniz şehirleri, anadolu şehirleri gelir. İstanbul'da bazı yerler gelebilir ama şansın gülmesi lazım.