Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde düşmüş domainler listesinde görüne çok hoşuma giden bir domain'i satın almaya karar verdim. Ban ve spam sorgulamak aklıma gelmedi ama wayback machine'den baktığımda 2005'ten itibaren bir kaç sene ismine uygun almanca bir blog sitesi olarak kullanılmış. Sonra bir dönem boş, ardından satış için park edilmiş görünüyordu.
Satın alıp sitemi kurdum ve search console'dan ekledim ama 2 gündür sadece anasayfam indexlendi. Ban mı var diye bir kaç siteden sorguladım hepsi farklı bir sonuç verdi. Search console'dan sitemap ile 16 url gönderilmiş görünüyor. Dizine ekleme başvurusu da yaptım. Tarama istatistiklerinde googlebot etkinliği en yüksek 55 sayfa diyor. Ping sitesi bile denedim. Ama tüm bunlara rağmen index almıyorum.
AMP kurulu ve çalışıyor ama amp test sayfasında hata oluştu diyor. Onu da google'a bildiremedim daha.
Moz istatistiklerine bakmakta geç kaldım ama bakınca spam skorunu da 17 üzerinden 8 gibi çılgın bir rakam olarak gösterdi. Bu durum nasıl düzeltilebilir? Nasıl 0'a çekerim? Sitem banlı mıdır? Niye index alamıyorum?
site:appleblog.net