Gereksiz paradan baska birsey degildir iphone bosverin ne bisey yukleyebiliyosun ne de dogru duzgun kullanabiliyosunuz googleden girip sunu indiriyim diyemiyorsunuz. O fiyata gidin samsung alin guzel guzel kullanin ya da Xiaomi gibi çin uretimi ( zaten iphone da çin uretimi ) bi telefon alin ozgurce kullanin ama illa elmam olsun diyosaniz duz serilerini degilde plus ve s serilerinden alin.
Edit:
iphone kullanicisi olarzk bu yorumu yapiyorum firma kotulemek gibi bi amacim yoktur
Dostlar mesajları bir okusanız keşke... Benim Mi al Samsung al gibi tavsiyelere ihtiyacım yok. Almak için bir nedenim var, yani görüntü olsun şekil şemal olsun diye değil. Ciddi ciddi öğrenmek için... Düşünün ki iphone da bir sayfa geri gitmeyi daha geçen hafta öğrendim ( ekranın sol üst köşesinde geri ok işareti var oraya basılıyormuş

Ben daha önce elime aldığımda hep ortaya basıp ana ekrana geliyordum

) Hepsinden öte bir de uygulama kısmı var... Kısacası iphone almak istememin bir nedeni var.
Android telefon tavsiyesi verecek olan arkadaşlara tekrardan yazayım.
Aktif olarak kullandığım cihazlar:
XİAOMİ Mİ 6 ( Telefon almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Fiyatının çok ötesinde bir telefon )
XİAOMİ Mİ 5S PLUS ( Aynı şekil telefon almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Mi 6'dan 400 TL+- daha uygun)
SAMSUNG S5
SAMSUNG S3 MİNİ
VESTEL VENÜS.
Özet: Sıkı bir androidciyim lakin, ios sistemini öğrenmem gerek.
Bu kısım Iphone kullanıcıları için;
IPhone X almak aklıma yatıyor, bir sıkıntı olmazsa önümüzdeki ay yurtdışından gelecek ve ona göre alacağım. Lakin aradaki fiyat farkından dolayı yurtiçi Iphone 8 i de düşünmüyor değilim ( Hepsiburada da 3,500 TL ye demo olarak geçen içinde kulaklığı olmayan 2 yıl garantili satılıyor, banka puanı da yakaladın mı 3,400 e geliyor). Bu iki cihazı kullananlar fikir verebilirlerse çok memnun olurum.