Saygıdeğer R10 üyeleri,
Turkcell Kurumsal Saha Satış Temsilcisi olarak çalışıyorum. Kurumsal taraftaki fırsatları sizlere anlatmak istiyorum. Turkcell Kurumsal tarafında 1 hattı olan veya 1 hattını geçirdiği takdirde Superonline+Sabit hattı 39.90TL'ye alıyor. Sabit hat ücretsiz oluyor.
Bu fırsattan yararlanabilenler esnaflardır eğer "Vergi Levhanız" var ise yararlanabilirsiniz. Sizin yok fakat tanıdığınız var ise onun üzerinede yapabilirsiniz. Ama her türlü "Vergi Levhası" gerekli.
Turkcell, Turk Telekom, Vodafone Bireysel kullanıcılarının Turkcell Kurumsal tarafına geçişte cayma bedeli çıkabilir bu sizin taahüt süresinin ne kadar kaldığına bağlıdır.
Turkcell Kurumsal tarafında hattınız var ise bu fırsattan yararlanabiliyorsunuz.
Turkcell Superonline almak isterseniz cayma bedelinizin 120TL'sine kadar Turkcell karşılıyor eğer,
Fiber alırsanız ve fiber altyapı destekliyor ise cayma bedelinizin 500TL'sine kadar Turkcell karşılıyor.

Detaylıca açıklamaya çalıştım, aklında soru işareti kalan varsa bana pm'den ulaşabilir. İyi çalışmalar.
Forum dışı ulaşmak isteyen arkadaşlar için mail adresim: chaserequired@gmail.com