Merhaba arkadaşlar,
Daha önce SİKKE hakkında bir konu açmıştım, sosyal medya mecralarında paylaşım yaparak SİKKE kazanıldığına dair.
Düzeltme yapıyorum, bu arkadaşlar, belirli bir kitleye sahip hesaplarda, SİKKE tanıtımı yapanlara, bedava sikke vereceklerini duyurmuşlar, fakat ben ilk başlarda bunu, 46 binlik facebookta söz sayfamda paylaşarak denemiştim.
10.000 - 99.999 bin kitleye sahip hesaplarda yapılan paylaşımlara, 100 sikke vereceklerini duyurmuşlar, Paylaşımı yaptım ve 100 SİKKE kazandım.
Bu deneme sonucunda, forumda bu olayın konusunnu açmıştım, fakat bu arkadaşlar, daha sonraki paylaşımlarımda türlü türlü, bahaneler uydurarak, 100 SİKKE verecekleri yerde, dalga geçer gibi 5 sikke, 10 sikke vermeye başladılar. Kendilerine konuyu izah ettiğimde ise bana, ilgisiz gurup diyerek cevap verdiler. İlgisiz derken, ölü, bitik kitleye sahip bir sayfa olarak düşünmeyin, Coinlerle ilgilenen arkadaşların bulunduğu bir kitleye sahip olacakmışsınız.
Bu konu hakkında bir düzeltme yapmak istedim, boş yere sayfalarınızda reklamlarını yapmayın. Zaten bilerek geri dönüşü geç yapıyorlar, hem sikke vermeyip, hemde yaptığınız geçersiz reklamdan faydalanmak için.