Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişi bakarsa böyle 500 lü 1000 li link görcektir tek siteden. sebebi basittir muhtemelen, backlink mantığını bilmiyoruz belki de
ben bilgim konusunda iddali değilim :d Daha şunun şurasında 2 yıldır bu işlerle uğraşıyorum. İlk defa böyle bir durum yaşadım. Ondan panikledim biraz.

waenna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim sitede yeni, eksistats spam site olduğu için engellemeye karar verdim Diğer arkadaşın dediği gibi yorum yüzünden tüm sayfalardan link almış olabilirsiniz forumda ücretsiz ahrefs raporu veren kişiler vardı rica ederseniz, hangi linklerden sitenize akış var görebilirsiniz.
ahrefs raporu var elimde zaten bildiğiniz sitenin 2000 adet sayfasından siteme yönlendirme var görünüyor neredeyse tüm yazılarından yönlenme gelmiş. Ama cahil kaldığım nokta şurada hocam. Bu site dışında yorum backlink aldığım sitelerde var. O sitelerden sadece tek yönlendirme görünüyor.

Birde bu site yorumumu onaylamamış bile. Ayrıca sitenin webmaster araçlarından çıkan linklerini sorguladığım zaman benim siteme bir çıkış görülmüyor. Sanırım pusuya yatıp beklemek dışında bir şansım yok en ufak hasarda engelleriz linkleri