EkremTokat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
i5-5200 işlemci CPU 2.20 GHz
8 Gb ram
64 bit işletim sistemi
NVİDİA GeForce 820m Ekran kartı
Merhaba detaylı bir açıklama yapalım.
Ek olarak sadece bu oyun için ekran kartı almak istemiyorsanız yapmanız gerekenler;
Kullandığınız Windows 7 / 8 / 10 işletim sistemi ayarlarını, full performans ayarlarına çekmek.
Fiziksel olarak, ekran kartınızın işlemcisini, eskimiş kurumuş olan macunu temizleyip yenilemeniz. ( Aynı şekilde diğer işlemciyede temizleme ve yeni bir macun sürmek )
Steam çalıştırma seçeneklerine;
-malloc=system (Oyunu Windows’a optimize ederek açar.) -USEALLAVAILABLECORES (Bilgisayarınızın tüm işlemcisini kullanmasını sağlar.) -maxMem=(Örnek: -maxMem=8192)Ram’inizin tamamını kullanmayı sağlar, kaç GB raminiz varsa, MB cinsinden yazın.) -high (Oyun açıldığı zaman, tüm işlemcinizin PUBG’ye odaklanmasını sağlar.)
Bu yazdıklarımı uygularsanız, bunları yapmadan alacağınız 40 FPS ise bu ayarlardan sonra alacağınız 50 FPS olacaktır. Kısaca etkisi olacaktır.
İşletim sistemi gereksiz dosyaları silmek, ekran kartı ayarlarını performansa çekmek konusunda yardım isterseniz, tarafıma AnyDesk ID adresini gönderirseniz yardımcı olmak isterim.
( Not : Bu oyun için gereken ram 6GB )
Sistem gereksinimlerinde, oyun için istenilen işlemci i3 modeli, sizde bulunan i5 tabi bunun model numara farkıda oluyor. Fakat siz bilgisayarınızı yeni aldığınız gibi oyunu oynasanız, kullanılmış halinden daha da fazla olumlu sonuç alırsınız. Fakat işlemciniz, anakart üzerinde bulunan bağlantılar, sürekli ısıya çalışmaya maruz kaldığı için, özelliği yitiriyor. Bu yüzden çalıştırabilecek oyunu bile kötü şekilde oynuyorsunuz.
Umarım yararlı olmuştur.