Şunu söylemek gerekirse çok eski bir sistemim var, yani insanlar zaman zaman tıklama yaparak siteme girip tokenlerini bırakıp çıktılar. Token demek şifresiz giriş demek yani insanlar şifresini her ne kadar değiştirirse değiştirsin tokenini aldığım için kütür kütür düştüler. Bunları kendi bilgisayarımda bir localhosta uyarlayıp 2 satır kod ile panel tasarlayıp isteyene atabileceğim hale getirdim. Evet uğraştım vakti zamanında ama başardım. Şu anda sistemim hala devam ediyor yeni yeni insanlar yeni yeni üyeler de panelime düşüyor. Kullanıcı adı şifrelerini her ne kadar değişirirlerse değiştirsinler tokenleri bende olduğu için hesaba sınırsız bir biçimde erişim sağlayabiliyor ve istediğim gibi onların adına beğeni gönderebiliyorum. Durumlar için de beğeni atabiliyorum lakin onu ayrı bir konuda ilerleyen süreçte açacağım.
Dostum yanlış bilgilendirme yapma insanları al sat yaptığın belli

TOken dediğin olay 48 saat içerisinde normal şartlarda patlar ayrıca türkiyede hiçkimsede 300 500k token yok, anlık token biriktirebilir farklı yollarla biriktirebilirsen yapabileceğin miktar 5 7k oda kapasiten varsa