Öncelikle düşüncelerinizi detaylıca bir mesajla konumuzda paylaştığınız için teşekkür ederiz.
"işin ciddiyete binmesi gerekiyor" diye belirtmişsiniz. Bunun üzerinde biraz durmak istiyorum.
Konumuz açıldığından beri çok fazla saldırı aldık ve işi ciddiye bindiren kişilerde oldu. Bazı saldırı aranlar saldırıyı saatlerce kesmediler. Buradan bazı kişileri işi ciddiye bindirdiğini anlayabiliriz.
Ayrıca dediği gibi bir çok saldırı aldık. Aldığımız saldırılar korumamız aktif olmasa anında bizi düşürecek cinstendi. Bu gelen saldırılar popüler olan bir sunucuyu düşürmeye yetecek türdendi.
Bizim burada konu açma amacımız yaptığımız sistemde açık bulmak veya geliştirmek için testler yapmak asla değildi. Biz bu aşamaları 6 ay önce bitirdik. 6 ay önce tüm saldırı testleri denemeleri ve açıklarını test ettik. Daha sonra hizmeti müşterilerimize sunduk ve 6 aydır koruma hizmetimiz sayesinde sunucu hizmetlerinde 1 tane bile müşterimiz sorun yaşamadı.
Buraya konu açma amacımız sadece korumamızın ne kadar etkili olduğunu göstermek amaçlıydı ve şuana kadar bir sorun yaşamadık.
Konuyu açarken ve şuanda da %100 koruma hizmeti diye asla bir ibarede bulunmuyoruz ve bulunmayacağız. Korumamızın şuanda piyasada olan bir çok saldırı türüne karşı etkili olduğunu burada göstermek istiyoruz.
Konunun uzun süredir açık olması ve hiç kimsenin de çıkıp saldırı atarak düşüremediği bir gerçek. Ortada böyle bir durum (başarı olarak adlandırıyorum ) durum varken işi ciddiyete bindirip bizi saldırı atarak düşürecek kişinin de kendi alanında (Saldırı alanında) kendini ispat etmesi kişinin faydasına olacaktır.
Ortaya bir ödül konması gerektiğini şuanda düşünmüyorum. Ortada zaten bir ödül olduğunu bu ödülünde uzun süredir saldırı alıpta düşmeyen bir networkü düşürerek elde edileceği düşüncesindeyim.
Bu işlemi 6 ay önce yaptıysanız ve buraya konuyu yeni açıyorsanız demek ki reklam yapma peşindesiniz. Yeterli miktarda müşteriye ulaşamadığınız için böyle bir konu açarak sunucu sahiplerine de kendinizi göstermek istiyorsunuz. Neyse gereksiz bir tartışma oldu, size başarılar dilerim, ileride koruma ihtiyacımız olursa iletişime geçeriz.