flatcastradyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle filim sitenize herhangi mine yapacak site bulacaksiniz mesela coinhive sitesi gibi bir siteye uye olup bu siteden kodlari sitenize ekliyorsunuz daha sonra uye oldugunuz sitede sizden ucreti almaniz icin herhangi bir site olan btc adresini yazmanizi istiyor sitenin belirli limitlerinden sonra bu kazanmis oldugunuz btc vermis oldugunuz hesaba gidecektir daha sonra bu hesaptan paraya cevirip bankaniza cekebilirsiniz. Egerki kazanmis oldugunuz btc yi saklamak istemiyorsaniz paraya cevirmek istiyorsaniz btc turk yada koinim sitesine uye olup bu sitelerden paraya cevirebilirsiniz. Yada dahada bu sitelerle ugrasmak istemiyorum diyorsaniz Payer hesabi acip paranizi cekebilirsiniz yalniz payeer rin komisyonlari biraz fazla. Yada fazla komisyon vermek istemiyorum diyorsaniz bitfinex veya binance sitelerinden herhangi birine uye olup buradaki btc adresinizi kullanip forumda almak isteyenlere direk btc yada diyer altcoinlara ceviripde satabilirsiniz.
eyv hocam cevap için yalnız siteme coinhive gibi bişey eklemeyi düşünmüyorum.sadece openload gibi sitelerden izlenim başına para alıyorum.mesela openload sitesinde 50$ ım var.bunu ben payoner,webmoney gibi yollarla hesabıma çekebilirim istersem şuan.özellikle payonere heray adsenseden para alıyorum zaten,buradan gelen parayıda katabilirim ona.fakat ben diyorum ki buradan gelecek paraya ihtiyacım yok çok şükür,zaten yüksek bi miktarda degil ayda 50-100$ gelicek ortalama.bu parayı o sitelerden coin olarak çekeyim diyorum.eth yada btc olarak alabiliyorum mesela şuan openloaddan 50$ lık.heray gelen bu parayla ufak ufak bu coinlerden alayım dursun diyorum.en azından bi 1 yıl bu paraya dokunmayıp,heray üstüne ekleme düşüncesindeyim yani.sadece bu openload tarzı sitelerde kazandıgım parayı hangi sitede cüzdan oluşturup oraya çekeyim onu bilemedim.