Çok tehlikeli bi durum

takipteyim.
çok basit
senin telefonda kayıtlı olan gmail hesabınıda biliyor olmalı, ki muhtemelen öyle.
ayrıca whatsapp zaten yedekleme yapıyor istege göre bunu "google drive de ekleyebiliyorsun "ve siz silip tekrar kurdugunuzda size soruyor günlükmü haftalıkmı aylıkmı gibi!
yani mutemelen sizin haberiniz olmadan aylık yada haftalık yedeklemelerinizi google drive den takip edebiliyor.
not telefonunuzun veritabınında hangi e-posta kayıtlı oradan yola çıkın. kolay gelsin.
kafamın dagınık olmasından toparlayarak yazdım umarım anlayabilmissindir.
Bir kaç yolu vardır. Aşağıda açıklıyorum;
Öncelikle telefonun Android ise Dosya Yöneticisi>WhatsApp>Databases bölümüne her gece saat 04:00de otomatik yedek alır (Orjinal yedek alma süresi budur). Bu dosyanın içindeki dosyalar başka bir telefonda dahi geri yüklenebilir. Aynı yola dosyalar atılır ve WhatsApp silinip yeniden yüklendiğinde, kurulum aşamasında Yedek bulundu. Geri yüklensin mi diye sorar.
İkinci yol ise Cloud sistemi ile yedekleme. Bu herhangi bir mail adresine otomatik yedekleme yöntemiyle çalışır. Kız arkadaşın senin mail adresinin şifresini de biliyorsa yedekleri kendine yüklemesi çok kolaydır.
siz yedegi acik birakmissiniz ondan telefon yedeklemis. ayarlar bölümünden yedegi kapatirsaniz sorun kalkacaktir.
selamlar gece gece rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın olayı anlamadıgım icin soruyorum en son yedekleme 10 ağustosta olmus telefonda simdi 1 2 aylık whatsapp silinen mesajlara ulasıcam diyor bulmasında sorun yok da neden siliyosun ne olacak gibi şeyler başlayacak ben de şu mesajları geri getirmek istiyorum %90 icloud mailimi bilmiyor ama bunu daha önce nasıl yaptı anlayamıyorum ve sifremi de bilmiyor ki bugün degistirdim