Bilgi sayfası:@tipitipbilgiler
Teklif başlangıç/6.000TL
Not hesap önceden 800k civariydi 3 sene önce 200k yakin takipçi cekildi,şuanda 609k düşme daha olmaz olsada yakin zamanda 10 20k takipçi atildi istatisklere social veya benzeri yerlerden bakabilirsiniz neyse onu yazdim ugrasamiyorum artık işlerimden dolayı,
Erişim/20k/50k arasıdır facebook bagladim hesabi istatiskler çıkınca kaldirdim ,alacak kişi kendi facebook gecirebilir.
Hikaye erişim 10k 15k arasi almaktadır
İstatiskleri paylastim gereksiz sorular sormayiniz rica ediyorum herşeyi yazdım yani yok 1k 3tl alirim ayni hesabi yaparim diyenler gitsin takipci alsin yapsin bizlerde görelim boş lafla karın doymuyor bu hesap 5 senelik hesap erişimi var zamanında incicaps olsun cagri taner olsun reklamlar verilmiş sayfadir gereksiz muhabbetler yapmayalim ilgisiz biraktık ugrasmadim pasiflesti ve isim degistirdim 2 kez baya düşenler oldu ,hesap alacak kişi Keşfet gruplarina girer bir kackaz reklam verir sag sola 20 30k takipçi kassa reklamlardan sayfa kendine gelir, müsait vakitlerde cevap verecegim dönüş yapilacaktir
Hesap kendi like orani/1/3k degişmektedir post paylasiminiza göre
Ayriyetten/otolike baglidir/1.5K gelmektedir alacak kişi ister devam eder isterse etmez
2.Hesap
Komik video paylasim/195k @incivideo/satıldı
Satış devam ediyor tekliflere açıgım acil satılık hafta sonuna kadar