fLayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam benim makinem yıkılmaz demiyor adam açıklarını kapatmak için yardım istiyor yardım isterken niye kalkıp birkaçbin TL para verecek rica ile yapıyor. Yapan arkadaşlarda varki konu buraya kadar geldi kapanmış olsaydı birileri çıkıp soylerdiki inş soylemezler inş kapanmazda herkes emeginin karşılıgını almak için çalışıyor herşeye para gozuyle bakmak ne kadar abes geliyor.!
Konu sahibi bu hizmeti daha sonrasında bedava sağlayacaksa sözlerinizde haklısınız ama daha sonrasında bu konu referans gösterilerek sunucu koruma hizmeti satılacağı için işin ciddiye binmesi gerekiyor. Hiç kimse ortada bir şey yokken kalkıpta bir sunucuya ciddi anlamda saldırı yapmaz. Çünkü onunda saldıran kişiye bir maliyeti olacaktır. Dediğim gibi konu sahibi korumasının gerçek gücünü test etmek istiyorsa elini cebine atması gerekiyor. Daha sonrasında ciddi saldırılar karşısında verilen tepkilere göre eksiklerini daha iyi görerek onları kapatabilir. Daha öncede Tamkoru isimli arkadaş böyle bir konu açmıştı ve korumayı geçebilecek kişilere kendi sitesinde kredi mi ne veriyordu, tam hatırlamıyorum ama ortada bir şey vardı. Ve o konuda çok daha ciddi saldırılar yapılmıştı, olayın sonucu nereye vardı bilmiyorum, sonrasında konuyu takip etmedim.