Arkadaşlar ses konusunda tam ayarlama yapamadım yani istedigim ses şeklini yakalayamadım.
Youtuberların ses ayarlarına nasıl ulaşırım bu konuda yardım ederseniz sevinirim.İki tane video gösterecem ilk video bana ait ikincisi aynı konu farklı birine ait ama sesleri karşılaştırdıgımda ikinci videoda farklı bir ayarlama yapılmış ne yaptıysam olmadı.
Rode nt usb mikrofon kullanıyorum (1050 tl ye aldım).
Audacity gürültü azaltıyorum ,yankı ekliyorum vs vs ikinci videodaki sesi yakalayamadım nasıl yapmalıyım?
Benim videom Benim videom Sesi güzel olan video sesi güzel olan video
Kayıt sonrası çözümlerden önce kayıt esnasında neleri değiştirebileceğine değineyim ben de. Sorun temel olarak odanın akustik durumuyla alakalı görünüyor.
Youtube'da DIY Vocal Soundbooth diye aratırsan bu tarz bir çözüm bulabilirsin. Çerçeve Ikea'da satılan Kallax kumaş çekmecesi, içindeki izolasyon malzemesini de yapı malzemesi mağazalarında bulabilirsin.

Elinden geliyorsa daha randımanlı bir panel için şöyle bir öneri var (yukarıdakinin sesi çok bas hale getirdiği söyleniyor):
https://www.youtube.com/watch?v=WFVqcEpg6_c
Bunların dışında mikrofonun arkasına üstüne yastık koymak, arka duvara battaniye asmak ya da direkt battaniyenin altına girmek de yöntemler.
Kolay gelsin, başarılar.