Teşekkürler hocam sağolun
çok güzel olmuş, sesine yüreğine sağlık
Eyvallah hocam
Başarılı pampa ben çok beğendim

yolun açık olsun.
Teşekkür ederim panpa
Çok başarılı bence, umarım bu yolda başarıyla ilerlersiniz
Umarım hocam. Teşekkür ederim
Teşekkürler hocam
başarılar hocam bu arada noterden tasdiği nasıl yaptırıyorsunuz ucretı vs ne kadar oluyor. Yani sözleri mi tasdik ettiriyorsunuz melodiyi mi nasıl oluyro acaba
Tastiği sözler üzerinde yapıyoruz. Sözlerin haklarını alıyoruz. Melodi kısmı zaten youtube lisansı bulunmakta. Hane müziği alıp da ona söz yazmak büyük beceri ister. Olur da yazan biri olursa zaten iş mahkemelik olur. Youtube resmi platform olduğundan, buradaki sound yasal kanıt olarak kullanılabilir.
Teşekkür ederim hocam.
Eğitim alın. Malzeme güzel ancak işçilik kötü.
Teşekkürler eleştiriniz için. Şu anda kendimi geliştirme aşamasındayım. Bazı hocalar ile iletişimim var. Ses konusunda ciddi sorun olmadığını belirtiyorlar. Hatta çoğundan olumlu eleştiri aldım. Özellikle Emre Yücelen hocam da eleştirmişti ve yorumu gayet güzeldi. Şu anda ses çalışmaları yapıyorum zaten. 4 oktava yakın bir ses aralığım var ve bunu geliştirme çabasındayım. Canlı performansta Do - Re arasında gidip gelmek zor iştir ve bunu zaten en iyi yapanlardan biri İbrahim Tatlıses. Ben de bu notalarda söyleyebiliyorum ve söylemeye çalışıyorum. İnanın yaptığım iş o kadar da basit değil. Temiz söylemek için çalışma yapıyorum fakat ağırlığı o yöne vermedim. Birkaç sene sonra temizlik aşamasına girmeyi düşünüyorum. Şimdilik tek hedefim kontrtenor olmak. 4 oktavın üzerine çıkmak kısacası. Böyle bir hedefim var. Önümde uzun bir yol var, amatörce değil tamamen profesyonel olarak sahneye çıkmak istiyorum. Bunu nasıl yapacağımı da biliyorum zaten. Sadece zaman lazım. Tekrar teşekkürler.
Gayet güzel hocam. Ayrıca güzel çalışıyorsunuz tebrik ederim.
Teşekkür ederim hocam
Hocam gayet güzel , sesinize sağlık.
Teşekkürler hocam sağolun