ahmetcem96 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizce biliyorsa boşversin udemy'i. youtube'dan bir sürü kaliteli video serisi bulabilir. 2 yıldır udemy sitesini aktif olarak kullanıyorum fakat genellikle youtube'daki videolar daha kaliteli oluyor.
ingilizce bilgisine gerek yok gibisinden bir videosu var hocanın, ana kalıpları ve terimleri bilmek yeterli olacaktır demiş.. Buradaki amacım sıfır olduğumdan belli bir seviyeye kadar temel alabilmek youtubede çok video var ama tüm konuları tek tek hangi seviyede alacağımı bilmiyorum, + olarak nereden neyi başlatacağım bilmek önem arz ediyor.

Genç Hosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Udemy deki kaliteli içerikleri tenzih ederek söylüyorum. İsim vermek istemiyorum ama uzun zaman önce UDEMY'den bir Türkçe IOS programlama derslerini almıştım. Berbattı.
HTML ve PHP gibi konularda web de bir sürü örnek olduğu için video ders yerine örnek kodlar incelemesini ve kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışmasını tavsiye ederim.
ingilizem olmadığından zaten emrah yükselin eğitimlerini seçeceğim ama eğer tecrübe ile olmaz derseniz kayıt olmamak daha mantıklı

Kocaelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe olarak emrah yükselin bootsrap ve php kurslarını alabilirsiniz bunlar sizi bir kaç adım öteye götürür javascript de öğrenirseniz baya hızlı ilerlersiniz, wordpress için ise bunları öğrendikten sonra codex.wordpress.org yi inceledikçe wordpress konusunu aşabilirsiniz. Emek harcamak, ter dökmek ve bol bol kod yazmak gerekiyor amacınıza ulaşabilmeniz için.
asıl amacım var olan bir temayı vs kendime göre düzenleyebilmem, ileride de kendim amaca göre yazabilmem, siz emrah yükseli önerir misiniz?