İstediği gibi yönetir. Burası daha köklü bir firma olabilir. Ancak oranın kendi kararı. Bende yöneticilerinden memnun değilim. Ancak ticaret ilanıda açmıyorum yinede 35 TL verdim 6 aylık. Nedir yani. Sonuçta öyle istiyorlarsa öyle olacak. r10 şu hız problemini çözse belki bende orayı bırakabilirim ama. Birde oranın insanları cana yakın samimi insanlar. Yanlış anlamayın. Burası öyle değil demiyorum. Yani bir forumu yöneticilerine göre kıyaslamak saçma.
Hocam tabiki sponsor ücreti fazla olacak. Demeye çalıştığım o değil. Burası fazla kazanıyor haliyle ticaret için premium üyeliğe ihtiyaç duymuyor. Orası 150 TL den reklam alabiliyor ki haliyle yetmiyor tabiki. Aktif olarak +4000 (kullanıcı + ziyaretçi) var. Onlarda o şekilde bir yola başvurmuşlar.
emin ol aylık 50 tl istese r10 çoğu kişi kabul eder çünkü ticaret hacimi çok geniş ama biliyorlar ki para ile ticaret yaptırmayla daha çok ticaret yaptırılamaz buradaki insanlar buraya arkdaşlarının davetiye koduyla geliyor yani arada bir güven var bu güven para ile satın alınamaz ama wmaracı gördüğün gibi bu güveni 4tl ile satın almaya çalışıp kendini daha da küçük düşürüyor aç gözlülükleri sonun da zaten onları daha da çok zarara sokacak emin olabilirsin. Samimiyet konusuna gelirsek burada ki insanları buraya ilk gün üye olduğum da ne kadar olgun ve samimi olduklarını wmaracı da ki gibi 3 5 kuruş için kalp kırmayan samimi insanlar olduklarını gördüm zamanla senin de anlayacağına inanıyorum