Merhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ve konu içerisinde biraz dert yanmıştım başarılı olamadığım için. Sağ olsun R10 üyeleri o kadar güzel motive edici cümleler kullandı ki gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum onlara. Daha sonra kafamda Egzamanın olduğunu ve 13 yaşımdan bu zamana kadar çektiğimi söylemiştim.
Ardından gelen mesaj da kafadaki egzamanın neyin geçirdiğini söyledi ve anında sipariş ettim. Sakın beni bu adam reklam yapıyor, bundan çıkarı falan var diye düşünmeyin. Zaten böyle bir firmanın da benim reklamıma ihtiyacı yoktur. Ben sadece bana iyi geldiğini, inşallah size de iyi geleceğini düşündüğüm için paylaşıyorum.
Şampuan ismi: Head & Shoulders Clinical Strength Şampuan 400 Ml diye geçiyor.
Görseli: https://i.hizliresim.com/oOOXlq.png
Egzama Nedir kendi sitemde de ne olduğuna dair bir yazı paylaştım.
Ben çok fazla şey çektim bu egzamadan, kafamda hiç saç kalmadı diye bilirim. Saçı da geçtim, kafamda yaralar eksik olmuyor.
Egzama ve her hastalığın asıl sebeplerinden en önemlisi "stres" bende uzak durmaya çalışıyorum. Kendimi mutlu edecek şeyler arıyorum. Dağ evi var sevdiğim bir abimin oraya gidiyorum haftasonları orada kalıyorum, tüfeğimizi alıyoruz şişe falan koyuyoruz atış ediyoruz, dağ da gezip yürüyüş yapıyoruz. Bayağı iyi geliyor bana. Eğer böyle bir rahatsızlığınız var ise şunu söylemek isterim "hayat, bazı şeyleri kafaya takmayacamız kadar kısa" elbette çalışıyoruz, çabalıyoruz. Ama çok zorlayıp elimizde olmayan nedenlerden dolayı yine strese giriyoruz. Her şeyi akışına bırakın.