ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web api ile bağlantılı mı çalışacak (öyleyse api hazır mı yoksa o da mı kodlanacak)? Üyelik sistemi nedir anlayamadım. Veritabanı ayarlanacak ne kadar ucu açık bir tabir öyle (nasıl veritabanı? imdb mi boş veritabanı mı 100 200 içerik mi nedir olay yani). Detayları ciddi bir şekilde netleştirebilirseniz bana iletin lütfen. Kodlama dili fark etmiyorsa Java ile kodlayabilirim ama ihtiyaç listesinden ve üsluptan anladığım kadarıyla pek ciddi bir işe benzemiyor.
Son olarak web api var, vt oluşturulması var üstüne bir de C# veya Java yazılımının pahalı olduğunu düşünürsek maliyeti yüksek olacaktır. (Not düşmek istedim)

Shrin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstediğiniz tarzda programı kaba taslak anladımfakat daha açıklayıcı olabilirdi. ilyasbat arkadaşında dediği gibi daha detaylı yazılırsa fiyat teklifinide rahatça verebiliriz. Arkadaşın sordugu bazı detayları banada iletir misiniz.

Arkadaşın yolladığı gibi direk açtım konuyu pc den kalkıyorum diye okumadan açtığım için benim de hatam var. Gerekli düzenlemeleri yaptım üyelik olayında kişiler üye ola bilmeli web sitesi mevcut değil webapi derken sanırım sitenin var olduğunu düşüp öyle söylediniz. Veri tabanı olayın da eklenen içerik olsun misal imdb den çekildiğin de vs olsun yani bunlar için veritabanı gerekiyor. İş ciddimi yani gerçekten yaptırmayı düşünüyormu dersek anladığım kadarı ile benim bütcesi yeterse yada istenilen fiyattaki parayı ayarlaya bilirse ciddi olarak yaptırmayı düşünüyor telefonda olduğum için pm atamadım burdan yazmak zorunda kaldım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ve ek olarak masaüstü uygulamanın c# veya kava ile yazılması bekadae önemli birşey söylemedi sadece öncelikli olanı yazılıp yazılamıycağı yazılırsa istenilecek fiyat duruma görede yazılım diline göre de karar verir heralde kendisi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi