VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bknz: sahibinden.com
işleyiş sistemini düşünürseniz aradaki ince farkı ablayabileceğinizi düşünüyorum
2 ilan izniniz var. Yani tüccar olarak bu işi yapmıyorsanız zaten sizin için bir yılda daha fazla satış imkanı gözükmüyor. Ama bunu ticarete döktüğünüz anda premium üyeliğe geçmeniz gerekiyor ki bu da olması gereken.
inşallah anlatabilmişimdir.
Sahibinden daha çok satış yapın diye ayağınız alışsın diye ağzınıza bal çalabilir bu çok normal Diğer taraftan tüccarlara nasıl bindirdiğinide hepimiz çok iyi biliyoruz.
Benim sorduğum konu bahsettiğiniz satışın ticari boyutudur. Ticaret genel anlamda bir işin kazanç amaçlı sürekli yapılıyor olması olarak geçsede ticari forumlarda her türlü alım satım Ticaret kategorilerinde sınıflandırılmış durumda. Buda şundan kaynaklanır; Forumlarda kimse sizin bu işi sürekli yapıp yapmadığınızı takip edemeyeceğinden tüm satışlar ticaret olarak sayılır. Şimdi bugün r10 da bu kategoriler dışında bir satış konusu açarsanız uyarı alırsınız.
Anlayacağınız üzere istesenizde istemesenizde tüm ticari forumlarda en küçük satış bile ticaret konusu altında sayılır.
Konudaki ilk mesajımdaki ticaret sorusunu ben cevapladığıma göre şimdi bu satışların ticaret olup olmadığını ayırt edebilirmiyiz? bu konuda neler yapılabilir onu sormak lazım.