Şirket kurmadan getirirseniz haklısınız bu yolla oluyor. Ama şirlet üzerinden yazdığınız gibi bir zorunluluk yok neden burası araç kaynamıyor söyleyim mi 10 bin tl şirket kurulum masrafları 10 bin de araç geldimi sana 20 bine bu paraya zaten o alacağı eski kasa BMW Mercedesi burada alabilir üzerine en fazla beş altı koyar. O nedenle ne uğraşacağım diyorlar tr plakaya devam, iyi bir araç zaten en kötü 30 bin liraya denk geliyor, yasak olsa tvlerde youtubelarda sosyal zama zingolarda görülen tüm araçları devlet el koyar alırdı çoktan, komşunuz bir senedir Gürcü plaka araç kendi Üzerine henüz sıkıntı yaşadığını görmedim süresiz oturum izni var. Yılda bir kez iş için gidip geliyor uzunda kalmıyor
Yurtdışında yaşıyorum ve şirketim var. Gümrük müdürlüğüne sorduğum zaman; aracın şirket üzerine olmasının bir önemi yok aracın sürücünün 6 aydan fazla yurtdışında olması lazım dediler. Diğer türlü aracı gümrüğe bırakıp öyle girebiliyorsun ülkeye. Ayrıca ülkeden aracı bırakıp çıkmak istersen; aracı ya gümrüğe resim ediyorsun yada kimse kullanmayacak diye yazılı dilekçe veriyorsun. Eğer birisi kullanırsa ceza yiyorsunuz. Daha önce araba getirme konusunda forumda bir arkadaşın uzun uzun yazısı vardı başına gelenler hakkında