Şirket kurmadan getirirseniz haklısınız bu yolla oluyor. Ama şirlet üzerinden yazdığınız gibi bir zorunluluk yok neden burası araç kaynamıyor söyleyim mi 10 bin tl şirket kurulum masrafları 10 bin de araç geldimi sana 20 bine bu paraya zaten o alacağı eski kasa BMW Mercedesi burada alabilir üzerine en fazla beş altı koyar. O nedenle ne uğraşacağım diyorlar tr plakaya devam, iyi bir araç zaten en kötü 30 bin liraya denk geliyor, yasak olsa tvlerde youtubelarda sosyal zama zingolarda görülen tüm araçları devlet el koyar alırdı çoktan, komşunuz bir senedir Gürcü plaka araç kendi Üzerine henüz sıkıntı yaşadığını görmedim süresiz oturum izni var. Yılda bir kez iş için gidip geliyor uzunda kalmıyor
Benim de şirketim var bana da aynı prosedür uygulanıyor. Şirketin olsun olmasın sorun değil. Aracı getiren kişi aracın sahibi veya şirketinse vekaleten almış olacak bu 1. kural ve 2. kural ise aracı sokacak kişinin son 1 yıl içinde 6 aydan fazla yurtdışında kalmış olması lazım. Başka yolu lamı cimisi yok hocam bu işin. Sen 20 bin TL'yi masraf mı sayıyorsun? Senin dediğin gibi olsa adam 2 milyon TL'ye ferrari alıyor, 20 bin tl masraf yapar 500k TL'ye alır. Adam enayi mi fazladan 1.5 milyon tl veriyor.
Senin aklındaki tüm soruların cevapları için ise ayrı sayfa yapmışlar. Tüm sorulara cevap bulabilirsin.
http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-...aberi-tasitlar