Merhabalar,
Aynı kişiden ikinci üçüncü kez sipariş verdiysem üzerine alınmasın lütfen. Elbette çok kaliteli iş yapan kişiler mevcut.
Elimde forumdaki yazarlardan aldığım çok fazla sayıda çöp makale bulunuyor.
1) instagram hakkında makaleler. Özgünlük testinden geçtiği belirtilmiştir fakat rewrite'tır (bire bir benim sitemden bakıp yazılmıştır, yazar burada sitemi beğendiğini anlatmak istemiştir) yaklaşık 10 adet. (sitemi spama sokmak için bire bir)
2) 350 kelime olarak belirtilen hazır makaleler. Finans, kripto konuları hakkında yaklaşık 10 adet (makaleler yaklaşık 200 kelime, gerisi etiketten, başlık, desc. vs. oluşuyor)
3) Yine aynı konularda şişirilmiş makaleler yaklaşık 50 adet. Ya da, illa ki, ve de gibi bağlaçlar ve " çift boşluk " gibi kelime sayısını arttırmaya yönelik 301-302-303 kelime makaleler mevcuttur. Ayrıca Lite coin, ripple coin konusunda yazılmış 1500 kelime mükemmel rezillikte makaleler mevcuttur. (örneği konu sonuna ekliyorum)
4) Keyword bombası paketler.
Alıntı
"Ayrıca isterseniz elma bilgisayar programı, iOS elma arttırma ya da Android elma arttırma, en iyi elma programlarımıza ya da elma mobil uygulamasına da bir göz atabilirsiniz."
(zaman yolculuğu yapıp 2004 gibi bir yıla dönebilme ihtimali olanlara özel pakettir)
5) Konu hakkında fikri olmayıp zikri olan makaleler. (Bu makalelerle
(makaleler ile) hayal gücünüzü geliştirebilirsiniz)
6) İlk makaleyi güzel yazıp, sonrasında kendi yazmayıp ucuzdan yazdırıp komisyonculuğa başlayan kişilerin makaleleri.
Hepsini alana erzurum oltu taşı tesbih hediye ediyorum, sabır çekmesi için.
Konu altından yazabilirsiniz, lütfen pm atmayın.