UmutWare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özel scriptin amacı sadece sizin kullanmanızdır.Aynı scripti 5 kişinin kullanması degil yani.Ve sagdan soldan diye oluşan durum işi verdiginiz kişiye göre değişmekte,bu yüzden genelleme yapmak dogru olmaz.
Ben genellemeyi bu forumda konuştuğum ve scriptlerini incelediğim 10 kadar kişi için yapıyorum, sadece seri ilan scripti değil, başka scriptler ile de ilgilenmiştim, hemen hepsi scriptlerini özgün ve biz yaptık diye satıyorlar, sadece kodlarına bakıyorum, menülerinin css'leri <nav class="navbar navbar-default navbar-static-top"> şeklinde, div class'ları <div class="leftdetails"> şeklinde, vs. Ama bizim kodlamacılar İngilizceyi çok iyi biliyorlar ve kendi yazdıkları class'ları leftdetails şeklinde adlandırıyorlarsa bilemem Zaten eskaza o scriptlerden birini aldığınız zaman, şunu da eklermisiniz veya değiştirirmisiniz dediğiniz an foya ortaya çıkıyor, "şu an güncelleme üstünde çalışıyoruz ve isteğinizi bir sonraki güncellemeye koyacağız" hemen söylenen ilk bahane, olmadı "bu isteğiniz için 1.000 TL ödeme yapmanız lazım" ikinci bahane, script'i 1.000 TL'ye almışım, basit bir değişiklik için niye 1.000 TL daha vereyim diyor insan.
Uzun lafın kısası, şurada 5 kişiyiz hepimiz birbirimizi biliriz