Farklı yoğurt yiyiş var *******'nda. Premium üyelerin satış konusu açması bir anlamda çeşitliliği azaltırken diğer yandan satış imkanınızı artırıyor. Ben, satış yaptığım bölümde 2 gün girmesem konum ilk sayfadan düşmemiş oluyor, r10'da yaklaşık 3 saatte arka sayfalara gidiyorum.
En ucuz premium bile 4 saatte bir yenileme hakkı veriyor ( benimki öyle ) bu da benim müşteriyle buluşmama yetecek bir süre oluyor. Oradaki potansiyel müşteriyi hiçbir zaman kaçırmıyorum. Premium üyeliği alırken kendim karar aldım, eğer bu siteyi kullanmak için premium üyelik gerekiyorsa ben de alırım dedim. Yapabilecek bir şey yok. R10 yarın dese ki satış konusu için premium üyelik almalısınız, bunu kim sorgulayabilir?
Bir de adamların hiçbirini ticaret konularında görmedim. Tek yaptıkları iş ******* yönetimi ve para kazanmak, bu adamlara göre de en doğrusu bu demek ki, yoksa neden bu yöntemi seçsinler.
Bir de, web sitesini yönetmeden gerçekten dinamiklerini anlayamıyor insan. Yarın ******* sizin, alin 2 ay yönetin deseler belki çoğumuz tökezleriz, adamlar yıllardır bu işi yapıyorlar ve tüm istatistikler bu adamların elinde, demek ki durum olumsuz değil ki devam ediyor.
******* ve R10 müşteri kitleleri bence çok farklı. *******nda iyi bir hizmet verdiğinizde inanılmaz satış rakamlarına ulaşabiliyorsunuz. İnsanlar orada sizin bilgilerinize aç ve samimiyetinize güveniyorlar. Burada zaten herkes ne alacağının bilincinde olduğu için müşteri sizi yormuyor ama alternatifin çokluğu işlerinizi sekteye uğratabiliyr.

Demem o ki, her iki forumun da kullanılmasında bir sakınca yok. Bence konjonktürel olarak birbirlerinden çok ayrı kulvarda yarışıyorlar ve bu bizim için inanılmaz bir fırsat. Değerlendirelim.