Ben de WMAracı'nın bir üyesiyim, adminlerin yaşı konu edilmiş ama gayet yetişkin insanlar, bizzat tanımasam da birçoğunu sosyal medyadan biliyorum.
Bu forum r10 kadar köklü bir site değil, fazla para da kazanamıyor. Premium üyelik almayanın ticaretinin yasaklanması "orası için" doğru bir adım, burada yanlış olurdu.
Eleştiriye en açık forumlardan birisidir, birçok modla tartışma yaşadım ama hiç yasaklanmadım, forumu eleştirdiğim de oldu.
İlk mesajdaki arkadaş zaten yasaklanmak istemiş. Forumluğu kalmamış, ben zaten girmiyorum, bana bir faydası yok dersen r10'dan da banlanırsın. Kusura bakma ama haddini aşmışsın, onlar da haddini bildirmişler. Madem girmiyorsun bunu belirtmene gerek yok, çıkış yap yeter. Yada sevmiyorsan bunu farklı bir şekilde belirt, aşağılarsan olmaz o iş.
WMAracı yanlışıyla doğrusuyla "burası kadar olmasa da" tuttu, bu bir gerçek. 7 yıllık bir site ve her geçen gün büyüyor. Bu hamleleri uzun vadede işlerine yarar mı bilmem ama bence çok kişi oradan ekmek yiyor, fütursuzca eleştirmeden önce bunu bir düşünün.