Agoge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese merhaba,

Öncelikle böyle bir konu açma fikri yıllardır içerisinde olduğum r10'da günden güne yardım ve paylaşım amacının tamamen ticarete dönüştüğünü görmem ve forum içerisinde wordpress ile alakalı çok fazla yardım konusu açılması, bu konuların bir çoğunun cevapsız olarak havada kaldığını görmemdir. Ortalama günde 2-3 adet soruya cevap verebilecek boşluğum olabiliyor, wordpress konusunda çaresiz kaldığınız noktalar veya yerli kaynaklarda ulaşamadığınız bilgiler varsa konu altında sorularınızı sorabilirsiniz.

Soru Sormadan Önce Lütfen Aşağıdaki Maddeleri Okuduğunuzdan Emin Olun

1- Sorduğunuz sorular mümkün oldukça imla kurallarına uygun ve herkesin anlayabileceği nitelikte olsun, acele ile ve tamamen ben sorayım da nede olsa cevabını alırım mantığında ki sorulara cevap vermeyeceğim.

2- Sorularınızı özel mesaj ya da herhangi başka bir iletişim aracı ile göndermeyin. Özel mesajlar ile gelen sorulara cevap vermeyeceğim, burada amaç yaşanılan soruların cevabını bulabilme ve diğer herkesin yaşanılan sorunlar karşısında ne tür çözümler üretebileceğini bilmesidir.

3- Ücretli olarak herhangi bir düzenleme ya da yardım talep etmeyiniz. Wordpress sektöründe hizmet veriyorum ancak bu konu yardım amaçlı bir konudur ve düzenleme işlemleri yapmamaktayım.

4- Eklentiler ile alakalı sorular sorduğunuzda alacağınız cevapların yetersiz olabileceğini bilmenizi istiyorum, çünkü wordpress için on binlerce eklenti mevcut ve 10 yıldır bu sektörde olmama rağmen eklentilerin %5-10 kadar kısmı ile ilgilendim. Eklentilerin tamamı hakkında bilgili olmak gibi bir kavram zor görünüyor.

5- Konu içerisinde mesajlarınızı yazarken lütfen konunun amacı sapmasın, bu forumda bir kişi Allah'a Tanrı dedi diye savaş çıkıyordu. Bu tip şeylere şahit olmak istemiyorum.

6- Her sorduğunuz soruya verecek cevabım olmayabilir, cevabım olmayan konularıda araştırma fırsatı bulabilirsem yabancı forumlardan araştırır bir nevi tercümanlık yapar yardımcı olmaya çalışırım.

Umuyorum ki açtığımız bu konu herkese fayda sağlar ve uzun süreli düzenli bir yardım konusu olur.
Hocam önceden beri temalarınızı takip ediyorum gerçekten çok başarılı benim sormak istediğim soru benim, makaleyi kategorisinde en üste tutturmak istiyorum ama bir türlü çaresini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.