Ticaret yapılması için premium üyelik zorunluluğu tutmasında bir gariplik yok. Adamın sitesi isterse yapar isterse yapmaz. Tuttuğu bedel bence çok uygun bir tutar. Eleştirilmesi gerekilen nokta bu değil bence. Önemli olan premium üyelik satıyorsun ama premium ortamı sağlayabiliyor musun? Önemli olan bu. Bende deneme amaçlı aldım ama maalesef forum çoluk çocuk kaynıyor.
Satış konumu açtığımdan beri abartısız söylüyorum 100 tane PM aldım ve 1 kişiyle anlaşamadım. Her biri ya önce iş istiyor ya da ne istediğini bilmiyor. Adminin üslubu yanlış ama içindekileri dökmek istemiş adam. Para alıyor diye eleştirmeyi kendine yedirememiş. İçerlenmiş ki adam haklı. Eleştirilecekse aldığı bedel karşılığında kullanıcıya sunamadığı ortam yüzünden eleştirilmeli.
Arkadaşın yorumuna aynen katılıyorum ve buna ek olarak, oranın gerçekten çocukça çok fazla konusu var bu bir gerçek; siz de böyle konu açarak burayı oraya benzetmiş olmuyor musunuz hocam? Yani wmaracı ban atmış, haber olup r10'a konusu açılacak ne değeri var bunun? Premium zorunlu yapmış? Konu olacak değeri var mı? Eski sevgiliyi her yerde kötüleyen 13 yaşındaki çocuklar gibi didişilmesi (her 2 forum için de geçerli bu) çok saçma. O onu kötülüyor, o onu kötülüyor. Sonuç? Hiçbir şey. Eleştiri var, eleştiri var. Ben wmaracını çok eleştirdim, hatta sizin eleştirmeye çalıştığınız konuda da yorumlardan eleştirdim ve yorumlarda gayet mütevazi şekilde cevaplaştık yöneticilerle. Ne ban yedim, ne küfür yedim, ne de mesajlarım silindi. İğne - çuvaldız misali. Daha fazla abartılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu konu da umarım silinir de gereksiz gündem yaratılmasına az da olsa engel olmuş oluruz.