Burayla orayı karşılaştırıp aynı seviyede buluyorsan forum kültürünün olmadığını düşünürüm. Biz yıllardır forum kullanırız benim bir çok forum yönetmişliğimde var. Ama Wmaracında bulunan yöneticiler gibisini daha görmedim. Eğer r10 bitmişse buranın yaş ortalamasıyle oranınkini karşılaştıralım. İstediği gibi de yönetemez. Madem istedikleri gibi yönetiyorsa forumdan ahkam kesip telefonda kuzu olmasınlar.
İstediği gibi yönetir. Burası daha köklü bir firma olabilir. Ancak oranın kendi kararı. Bende yöneticilerinden memnun değilim. Ancak ticaret ilanıda açmıyorum yinede 35 TL verdim 6 aylık. Nedir yani. Sonuçta öyle istiyorlarsa öyle olacak. r10 şu hız problemini çözse belki bende orayı bırakabilirim ama. Birde oranın insanları cana yakın samimi insanlar. Yanlış anlamayın. Burası öyle değil demiyorum. Yani bir forumu yöneticilerine göre kıyaslamak saçma.
R10 ile orayı kıyaslamanız saçma. Bakın orada 2 sene yer aldım buradaki iş hacmi o foruma giren kullanıcı sayısı kadar vardır, bu yüzden sponsor konu sabitleme ücreti daha fazladır. O forumunda iyi yanları mevcut fakat R10'un yanından geçemez. Sevgilerimle...
Hocam tabiki sponsor ücreti fazla olacak. Demeye çalıştığım o değil. Burası fazla kazanıyor haliyle ticaret için premium üyeliğe ihtiyaç duymuyor. Orası 150 TL den reklam alabiliyor ki haliyle yetmiyor tabiki. Aktif olarak +4000 (kullanıcı + ziyaretçi) var. Onlarda o şekilde bir yola başvurmuşlar.