Merhabalar
Genellikle kafe ve restoranlarda kullanılmak üzere hazırlamış olduğum uygulamayi satıyorum.
Uygulama 3 bölümden oluşmaktadır.
1. bölüm garson tarafı: PHP ile hazırlanmış ve istenilen masaya istenilen siparişi ekleme, verilmiş siparişlerin anlık durumunu görme, siparis düzenlemesi ve iptali yapabilme.
2. bölüm siparişi hazırlayan ustaların tarafı: Masalara gidecek siparişleri görebilme ve garsona hazır olduğunu bildirebilme.
3. bölüm kasa tarafı: Sipariş olusturma, yeni masa ekleyebilme, yeni ürün ekleyebilme, ekli ürünlerde değişiklik yapabilme, müşterinin hesabini kontrol edip siparişi sonlandırma ve fiş yazdirma, günlük ve aylik rapor alabilme (hangi ürün kaç tane satıldı, hangi ürün beğeniliyor hangileri daha az/çok tercih ediliyor, günlük/aylık hasılat ne kadar vs.), isteğe göre garson takibi yapabilme (yani hangi garson siparişlerle daha cok ilgileniyor, hangileri daha ilgisiz vs görebilme), yine isteğe göre garson ve siparişi hazırlayan kişilere anlık bildirimde bulunabilme...
Isteğe göre yeni özellikler de eklenebilir, isteğin durumuna göre ücretsiz bir şekilde yapılabilir.
Uygulamayı kullanabilmek icin veritabani gerekmektedir, benim kendi sunucum yok diyenler için digitalocean'dan 50 $ hediye kodunu yani 5 aylık sunucuyu ben hediye ediyorum.
Uygulamanın demosu bulunmamaktadir, güvenlik sebepleriyle hazirlamadim. Isteyen olursa teamviewer ile uygulamanın tüm herşeyini gösterebilirim.
Fiyat ve uygulamayi görmek isteyenler hiç yoktan selam vermek isteyenler pm atabilir.
Herkese hayırlı günler..