Webmaster dünyasında kural basittir.Hangi forum sitesinde ticaret potansiyeli yüksekse webmasterlar o forumda takılarak ürünlerinin yada hizmetlerini satmayı tercih ederler.
Yıllarca R10.net resmen uyudu ve rakipleri de kendi forumlarında ticareti artırmak adına tek bir akıllıca hamle yapmadı.R10.net son bir yada iki yıldır doğru birkaç hamle ile liderliğini pekiştirdi.
Webmastersitesi.com kurulduğun da oradaydım "Arkadaşlar şu gençlere moderatörlük vaadi ile forum postculuğu yaptırmayın.Önemli olan forumda açılan konu sayısı değil üyeler arası yapılan ticaret hacminin büyüklüğüdür."dedim.Dinlemediler malum son oldu.
*******.com ilk gününü bilirim ve bana göre R10.net sitesinin en büyük rakibidir.Diyorum ki artık bu forumu satmanızın vakti geldi.Tadında bırakın ki R10.net alternatifsiz kalmasın.Malum son olmasın.
R10.net olarak bu foruma gelince de genişleme büyüme güzeldir.Lakin burası donanımhaber.com değil.Her önüne gelen üye olursa sıradan bir forum olur.Şikayet konuları artar, forumda saygı azalır ve malum son olur.