Hattushil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce aktif olan www.mavicini.com blogumu yeniden açtım. Şuan 7 özgün makale ve iki galeri var.
Bakıp yorum yapabilir mısınız?

Bir de niche çalışması bloguma yapılabilir mi?
Siteniz hakkında konuşmak için çok erken. Çok yeni görünüyor. Ancak yine de bir şeyler söyleyebilirim sanırım.
  1. Başlıklarınız kısa ve ilgi çekici değil, Google aramalarından kullanıcı yakalamanız zor.
  2. Yazılarınız benzer şekilde kısa, yeni bir siteyle güçlü bir giriş yapmak istiyorsanız en az 300-400 kelimelik dolu yazılar yazmalısınız.
  3. Düzenli olun, günde 1 haftada 1 vb. şeklinde yazı ekleyin. Sitenizi güncel tutun. Kalıcı bağlantı ayarlarını /yazi-ismi/ şeklinde ayarlayın.
  4. Adsense'den çok yüksek bir gelir beklemeyin derim. Sitenizi geliştirdiğinizde çini üzerine sipariş almak veya mağaza bölümünden satış yapmak daha geçerli olabilir.
  5. Sitenize Niche çalışması yapılamaz. Sıfırdan bir proje oluşturmanız gerek örneğin: 2019cantamodelleri.com, dar bi alanda hizmet vereceksiniz.