Şu an bende 7 adet gigabyte ve 2 adet de sapphire nitro var, ben bu sapphire hayranlığını çok anlamadım açıkçası

Aynı şartlarda çalışan iki markanın da sıcaklıklarını incelediğim zaman aşağı yukarı aynı sıcaklıktalar, yani sapphire'nin bir artısını veya gigabyte'nin bir eksisini göremedim. Hatta kazım hızlarına baktığım zaman 0.5 mh/s daha fazla kazıyor Gigabyte aorus'larım (Tabi bu sapphire'nin raminin elpida olmasından kaynaklı biraz da)
Velhasılı diyeceğim odur ki, kullandığım iki markanın da birbirine üstünlük sağlayacağı bir yanını göremedim. İkisi de iyi çalışıyor ve stabiller. Ama gerçekten Sapphire nitro kartların diğerlerine oranla +300 tl fazlaya satılmasının mantığını bir türlü algılayamadım, aynı zamanda daha çok tercih edilmesini de.
Bir de tabi şunu söylemek gerek. Bulduk ta kıllısını arıyoruz

, ucuza bulduğun ne varsa topla hocam zira kart bulmak çok kolay değil, ben 2-3 tane de msi gaming gtx 1070 aldım bakalım onların performansları nasıl çıkacak (Tabi şu bir gerçek ki pahalı olmazsa nvidia kartların amd kartları yerden yere vuracağı kesin.)