MjBolubeyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sanıyorum mesajın hepsini kalın yazmak yasak.
Konuya gelince öncelikle bu tarz arkadaşlara kesinlikle para kaptırma, önce senden para isterler ardına birde otomatik çekip satışa ekleyen botları falan dolaylı satıp birde ordan para kazanırlar. Her işte olduğu gibi herkesin girdiği alana değilde daha az ama potansiyeli daha yüksek ürünlerin tespitini yaparak işe başla dediğin gibi aliexpress güzel bir kaynak ordan güvenilir gördüğün büyük satıcılarla iletişime geç dropshopping işini kabul ediyorlar mı onu sor. Ardından bu satışı nasıl yaparsın onu incele, bu işi yapan yazılımlar / botlar konusunda tamam olduktan sonra para ülkedeki hesabına nasıl geçer onun çözümünü araştır.
Dediğin gibi nerdeyse hepsi clickbait, adamın eğitimi toplasan 2 saat, reklamlarının her biri 1 saat üstelik sanki bana komisyonculuk değil de hayatın anlamını bulduracak, atom altı parçacıklarda çalışma yaptıracak ya da kaşıt madde teorileri üzerinde çalıştıracak gibi saatler süren konuşmaları var.
İşin pratik kısmını hallettikten sonra hangi ürün için nasıl reklamlar vereyim diye tamamen pazarlama gücüne kalmış bir durumdur.
İnşallah başarılı bir girişim yapar edindiğin tecrübeleri de bizimle paylaşırsın.
Teşekkürler, zaten adını vermeyeyim şimdi ama amerikada yaşayan bir youtuber var sesi biraz değişik. Adam eğitim videosu yayınlıyor videoda 10 saat konuşuyor sonra eğitim setimi satın alın diyor sinir oldum