Bogahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle bayi sistemine yavaş dememelisiniz size bu hissayatı veren almış olduğunuz firmadır. Birçok kullanıcı sitelerini barındırmak ve satış yapmak için reseller kullanmaktadır nedeni daha uyguna daha uzun ömürlü olmasıdır. Öte yandan siz kendi altyapınızı oluşturursanız herşeye sıfırdan başlamış olucaksınız örneğin bir vds ihtiyacınız var, performans için 5 gb kiraladınız diyelim bunun aylık gideri en kötü 50+kdv olsun.
Daha sonra cPanel için içerisinde lisans almanız lazım buda aylık 57 tl daha sonra kullanıcılarınızı bir süre bu sistem idare edicektir. Şunu unutmayınki buda yetersiz kalıcak ve cloudlinux altyapısına geçip aynı zamanda
litespeed lisansıda alıcaksınız. Zamanla gideriniz aylık 450 TL gibi bir rakama ulaşıcak. Ama ilk etapta aylık max 120 tl gider ile hizmet sağlayabileceksiniz.
Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. Bir şey sormak istiyorum bu reseller kullandığımızda karşıdakinin FTP bilgilerini görebiliyormuyuz yanlış hatırlamıyorsam her şeyi görüyoruz ama şfire görünmüyordu. Sadece şifreyi değiştirip girebiliyorduk sisteme ?

Creatingz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işlemleri gerçekleştirebileceğiniz ve müşterilerinizin de girip ürünlerini yönetebileceği kısacası whmcs tarzı bir yazılım yapabilirim . Dilerseniz konu linki ile birlikte pm bekliyorum.
Bunun ücretini merak ediyorum buda aklıma gelmişti, İnternetten hazır yazılımlara da baktım da sizin söylediğiniz fiyatı ve getirileri nelerdir ? Getiri derken bu sistemi açabilmek için kendi sunucularımızın olması gerekiyor mu ? gibi detaylı bilgi