Bir borsa ile ilgili söylenebilecek, PR yapılacak onlarca şey varken sadece komisyona takılmayın bence.
Yüksek komisyon veririm ama kapanırken bile herkesin parasını iade eden borsalardan vazgeçmem.
borsalarda en önemli şey güvenilirlik hocam şüphesiz. zaten çoğu borsa zamanla kendini kanıtlamış ve güven kazanmıştır. fakat türk borsalarında alt yapı çok yetersiz malesef. kripto para piyasasında ani yükselişler ve çıkışlar olduğundan türk borsaları bu durumlarda direkt olarak çöküş yaşıyor. 5-6 aydır bu piyasada olanlar iyi bilir btc aniden düşüş yada yükseliş yaşadığında türk sitelerinden alım yada satım yapmak imkansız oluyor ve kullanıcılar ciddi mağduriyet yaşıyorlar buda bir gerçek. güven konusundan sonra önemli olan tek şey kaliteli hizmettir bunuda malesef türkiyede bulmak mümkün değil. yabancı borsalara yönelsek onlardada güvenlik problemleri yüksek. kimi kafasına göre hesapları bloke ediyor kimi siber saldırı yiyip bütün coinleri çaldırıyor. bu piyasada yüksek kazanç potansiyeli mevcut fakat yüksek risk potansiyelide var.
ben bu sorunları TAKPARA borsasının halledeceğine inanıyorum çünkü başındaki kişiler profesyonel ve güvenilir.
detaylı bilgi almak isteyenler:
https://www.facebook.com/groups/TAKPARA.KLUBU/