neden yalan konusayım. yalan konuşmak için bir amac varmı?
yalan konusuyorsun dedinde ben seni 270 km taşıyayım kastamonu tosyaya gel. eger aracım 61 tl yakarsa sana aracı hibe edicem. arac 1987 model reno12demekki ne oluyor 2012 de sen daha cok benzin parası ödüyormuşsuun kapı buna cıkıyor. ve gene lafımdayım kastamonu tosya yolun düşerse gel 61 tl yakarsa sana aracı hibe edicem.
aracım lpg li benzinle karıştırma
kaç milyon insan lpgli kaç milyon insan benzinli kaç milyon insan dizel. 61 TL LPG yakıt harcıyorsun hala iyi diyorsun. Kendin itiraf ediyorsun zaten yazdıklarınla. 1987 model araba biniyorsun bindiğin araç 10k tl. sence edermi değer mi 10k tl bindiğin araç? ben 10k tl ye macaristanda yaşadığım yerde ne binebilirim biliyor musun? bmw binebilirim çok rahat. şimdi ne biniyorum biliyor musun ford mustang. Türkiye değeri kaç para 400 bin tl. buradaki değeri kaç para 100 bin tl.
Nasıl bir savunma gücün varki hocam göz göre göre vatandaşa bindirdikleri vergiyi kurtardık bile diyebiliyorsun. Yahu tamam devlete vergi ödeyeceğiz ama devletin halkı kullanmasına da izin vermemek gerekir. geçen gün 11 bin tl lik fatura kestim türkiye'de. hemen arkasından 2250 tl mi ne vergisi geldi. daha bunu yıl sonu hesaplaması da var. muhasebeciye ödeyeceğim para var , kira parası var, çalışan eleman parası var, sigorta parası var. 11 bin tl den eline kalan 2-3 bin olursa oturda şükret.
Bazen gerçekten anlamıyorum, 87 model tüplü arabaya biniyorsun, o arabaya verdiğin para ile bmw binebilecekken hala devlet kurtardı diyebiliyorsun. Gümrükten devletimiz sağolsun çıakrken 4200 TL ceza ile gönderdi beni macaristana. Nedeni ne biliyor musun? uçakla gidiş geliş yapmışım, taahhüt vermemişim. taahhüt var elimde memura gösteriyorum, maillerimi gösteriyorum, kayıtlarda gözükmüyor diye beni ülke dışına bırakmıyorlar. Mecbur ödedim ve bıraktılar. Yanımda para olmasa orada öylece tutacaklar arabayı bağlayacaklar. Bu ceza yazımları bile boş yere. Oradaki memura diyorlar bu kadarlık bugün ceza yazacaksın o da buluyor birşeyler yazıyor. Çünkü devlete para lazım.
Hakkını ara hocam, devlet karşı gel şu bu demiyorum hakkını ara. Hakkın BMW ise BMW'nin hakkını ara. Neden reanult 12 ye biniyorum de, onlar bmw biniyorlarken de.
Bindiğin arabanın burdkai fiyatına baktım. 1500 TL'ye alabiliyorsun. Buyur incele;
https://www.hasznaltauto.hu/auto/ren...12_ts-12462915
10 BİN TL'ye alabileceğin arabalar ise buyur burada;
https://www.hasznaltauto.hu/talalati...5HQRE0FF/page1