Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam boyle aciklama sizin icinize sinermi acikcasi ? yani diyorsunuzki vergiye biniliyor buda cok normal oylemi ? devlete bu konuda sitem etmek sacma yani.
Üretime Destek verecek , Üretim alanlarını Projelendirmek ve onları hayata geçirici teşvik ve koşulları sağlamak devletin işidir.Başımızdakilerin işidir.
Üretime destek verilmesse , Projelendirme yapılacağına sadece yol yapılırsa. Üretim alanlarının islahi ve gelistirilmesi yapılacağına sadece Havalimanı yapılırsa sizin dediginiz gibi üretim bitirilmiş ve ithalat ihracat kalmadığından mecburen vergilere binecekler.
Şimdi bana diceksinizki kosgeb var o var bu var. Kosgeb'in koskocaman bir yalandan ibaret olduğunu herkes biliyor.
o yolların parası coktan çıktı hocam turk insanının cebinde o yolların parası. ben aslen sinopluyum yollar yapıldı eskiden 270 km gidiyordum şimdi dag tepe çıkmadan 180 km gidiyorum senede eskiden 5 kez gidiyordum memleketime şimdi kafam esince gidiyorum. eskiden 100 tl yakıtla gidiyordum şimdi 60 tl ile gidiyorum yolları bahane etmeyin yol olmadan ithalat ihracatta olmaz.