beni kimse yanlış anlamasın ama artık forumda yeni üyelere herkes çekinceli bir gözle bakıyor. 3000 TL lik script 3 aylık üyelik 0 kanıt. konuna kanıtlar eklemen bunları görselleştirmen insanlarda güven ortamı oluşturacaktır. Tavsiyedir. iyi satışlar
Merhaba, yorumunuz için teşekkür ediyorum. Hosting ve alan adlarımızdan bu işi yaptığımızı gösterdik zaten. Fakat, demo olarak adres bırakırsam tema kopyalanabilir. Ciddi alıcı olan arkadaş var ise, onunla birlikte başvuru yaparız siteleride gösteririm. Maalesef forumda içerik çalan arkadaşlar varda.
senin dediğin gibi olsa önce sen kendin hesap satip dünyaca para kazanirsin ve kaldiki milletide uyandirmazsin böyle oluyor diye ve sitede senelerini vermiş üyeler bile nasil alicağini bazen danişirken sen sadece bir scriptle 4 günde aliyorum diyorsun

yani bana bişraz sallama gibi geldi koyduğunuz resimlerde pek açiklayici değil
Şöyle, 4 günde evet gelir elde ediliyor fakat 1 gün içinde 100 adet müşteri çıkmıyor

Haftada 2-3 müşteri anca buluyorsun. Ya da benim üşengeçliğimden bulamıyorum. Lazım olan para kısacası bu iş ile 2 haftada çıkmaz. 1 hafta içerisinde satamazsam satıştan vazgeçeceğim zaten.