ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi için teşekkür ederim.
Bu hizmeti en kısa sürede sizden alacağım gibi görünüyor. Diğer arkadaşların etkileşim ile ilgili yorumları güzel.

Peki bu arkadaşlar tokenlerini nasıl veriyor ? Mobil Applikasyonlarındaki "Facebook ile bağlan" ve benzeri midir. Ya da bazen bir yerlere yorum yazarken "Facebook ile login ol" gibi sistemler ile mi insanlar tokenlerini kaptırıyor.
Hani bilelim de nasıl kaptırmayacağımızı anlamaya çalışıyorum.
E meslek sırrını söylersek bizim gizemli olmamızın ne anlamı kalır öyle değil mi
Aslında söyleyebilirim, haber sitesi olarak gönderiyorum insanlar haber sitelerine giriş yapıyor sayfada pluginler hazırlandı arka planda çalışıyor ve javadownloader virüsü ile birlikte hem kullanılan cihaza virüs bulaşıyor hem de hesaplarının tokenleri geliyor. Genellikle facebook üzerinde haber sitelerim var oradan paylaşım yapıyorum her zaman da virüs atmıyorum arada bir basıyorum zaten ona tıklayan en az 100 kişi çıkıyor haftada 100 kişi olsa ayda 400 yılda 4800 kişi yapar. Zaten tek bununla da kalmıyorum ama ufak çaplı düşünürsek yıllık 5k kişi sistemime düşüyor. Bayadır aktif olan bir sistemdi dedim artık kullanma vakti geldi