Öncelikle başarılar. Bu tarz bir iş düşünürsen denemeni tavsiye ederim. Günde 1 iş bile girmen ay sonu ciddi paralar kazanmanı sağlar. Kullanımı ve çalışma şekli çok kolay. İş gir gerisini onlar halletsin
https://www.tumhizmetler.com
Hocam bu ne ben anlamadım :/
Kardeşim ben de fırat üniversitesi beden eğitimi öğretmenliği okuyorum. Asıl memleketim malatya. Eğer internet üzerinden çalışıp kendine harçlık yapmak istiyorsan makale becerini geliştirip sipariş alabilirsin. Veyahut hazır makale yazıp satışa çıkarabilirsin. Bütün bunların yani sıra sitelere içerik girişi yaptıranlar oluyor o tarz işleri alıp yapabilirsin. Benim fikrim bu

Başarılar diliyorum
Hocalarım bu makale işini bir dönem çok benimsemiştim sayfa falan açmıştım, 30-40 lira bir şey kazandım 1-2 günde , ama nasıl deyim, tam bir tecrübem olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum, bu makaleyi yazdırıp bize para veren siteler güzel ama garantili mi onu bilmiyorum, bir de makale peşinde koşamıyorum ben, yani sürekli kim makale istiyor diye aramak hoşuma gitmiyor, günde 3000 kelime yazsam ayda 900 tl yapar fena para değil aslında ama günde 3k sipariş almak falan, bilmiyorum yapılabilir ama hiç tecrübeli değilim :/