Konuya bakınca maşallah ne çok FETÖ cü varmış dedim. Hepsi vergiye, haksızlığa itiraz ediyor. Size mi düştü itiraz etmek, size mi düştü dövlet babanın aldığı %150 vergiyi dillendirmek, hem icetea, limonata gibi lüks tüketim yapacaksın hem ÖTV'ye itiraz edeceksin yemezlar. Camide bir kaç hafta önce cuma hutbesinde hocanında dediği (dedirtildiği) gibi devlet büyükleri ne derse ona inanın, itiraz etmeyin günaha girer.
Yandaş kime sorsak dünya bizimle uğraşıyor, adamlara bakıyorsun umrunda bile değilsin onların. AB, ABD vb. ülkelerin yaptıkları ihracat toplamının %2 si bile değiliz biz yani onların bize ihtiyacı %1 bile değil birde bizim ithalat yaptığımız yerlere bakın. Bizi bu hallere düşürenler utansın. Madem çoğu kişi eskiye gitmiş Bknz. Adnan Menderes google da bile biraz araştırılsa şimdikilerin mantalitesi ortaya çıkacaktır. Zaten kim bu ülkeye bir zarar vermişse, sevmemişse şuanda en değerli adamlar. Bknz. Şeyh said, Adnan menderes, ahmet kaya vb. vb.
Ne zaman uyanacak bu insanlar merak ediyorum. (Bu ayaklanma,isyan tarzında değil tabi.)