bu işleri yapan bi adam kimseye derdini anlatamaz arkadaş.ben 2000 yılındı aldım ilk bilgisayarımı.aldıktan 3 ay kadar sonrada netten para kazanmaya başladım.o zaman tabi orta okula gidiyorum,kazandıgımda okulda yemek parası,futbol topu parası filan gibi şeylere yetiyordu ama az çok kazanıyordum.şimdi en kötü kazancım,bu ay para gelmedi arkadaş ben battım ben bittim dedigim kazancım asgari ücretten 2-3 kat fazla çok şükür.bu parayı nasıl kazandıgımı anlatamayacagım,anlatsamda inandıramayacagım için kazancımı söylemem kimseye.bi ara bi kız vardı ilgilendigim,bizi tanıştıran arkadaş websiteleri filan yapıyor fatih demiş.kızda işsiz olması kötüymüş,iyi kötü bi yerde çalışsaydı iyiydi.benim işim olmaz işsiz güçsüz adamla diyip benle görüşmeyi bırakmıştı.banka hesabıma heray gelen parayı göstersem koşa koşa gelirdi tabi ama hiç karıştırmadım.dogru dedim ancak karın tokluguna çalışıyorum.bu ay gelir gelecek ay gelmez,gelsede sana yetmez

yani ne kazandıgımıza inandırabiliriz,nede ne yaparak kazandıgımıza.5 bin kazansam,sorana çorba kaynıyor diyorum.net rakam var diyorlar,1 küsür diyip geçiyorum artık.herkes artık gir bi işte çalış manyakmısın,gel yanımda dur ben vereyim bin lira filan diyorlar...ben güzel güzel çalışayım,böyle yada daha güzel kazanayımda varsın işsiz güçsüz desinler.