demircanuzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevaplıyım,
1- Bir adete bağlı olmamakla beraber şöyle düşünebilirsiniz, sitenin title ve açıklaması değiştiriliyor günde 4 kere de google getir yapılıyor. Tabi ki sonuçları olabilir.
Şu veya bu olabilir denilemez, bir yazının başlığı 1 günde 4 kere yanlış girilemez ki hocam
Mesela konumda indirme sitesi olduğunu belirttim fakat ben onlara dahi google gibi getir atmıyorum yeni link eklesemde.
( Aslında bu konu ucu tartışmaya açık fakat sürekli yapılması benim bilgim ve tecrübemle yanlış)

2- İlk defa bu durumu sizden duydum hocam sitemap gönderme olayını. Aslında şöyle birşey bu durum. Siz site map gönder desenizde bot mesela yarın saat 3de gelecekse o gün tarıyor zaten.
Veya ne zaman gelecekse o gün sitemapinizi tarıyor. Yani sitemapi tekrar gönderdiğinizde herhangi bir fayda sağlamıyor. Bir sonraki örümcek girişinde zaten sitemapta bir güncelleme olduğunda değişiyor.

3- Kesinlikle. Örneğin;
siteadi.com/orgumodelleri-nelerdir
301
siteadi.com/orgu-modelleri-nelerdir-2018-yeni-modeller
2. linke getir yapılmalı, bunun üzerinde durulmalıdır.
Teşekkürler hocam
4 defa normalde getirmem hocam. Alel acele olan bir süreç oldu. Anahtar kelime yanlış girildi, yazı eksik kaldı. Çok güncel bir konu olduğu için tekrar getirdim(indexlenmediği için).
Sitemaps yeniden yollamayı zaten bi tek ben yolluyorumdur herhalde Sitemaps yeniden yolladığım zaman normalden çok daha hızlı indexleniyordu. Çok eskiden kalma bir alışkanlık. Kaç senedir yapıyorum onu bile bilmiyorum.
2. Linke getir yaptım hocam ama çok yavaş indexleniyor. Dediğiniz gibi sosyal medya pinglemesi yapalım bari.