Hocam AppleCare ile görüştüm sıfırdan başlıyor yazmışım, kendim de değişimden gelen cihaz kullanıyorum bizzat kontrol ettim sıfırdan başladı diyorum sen sıfırdan başlamıyor deyip konu baltalıyorsun.
Dün forumdan bir arkadaş sorduğu için yarım saat görüştüm telefonda Apple destek merkeziyle. Lütfen mesajlarımıza dikkat edelim, emin değilseniz veya konuyla ilgili kanıtınız varsa bilgi verin. Yoksa insanları yanlış yönlendirebilirsiniz. Benim de satış konuma mani olmuş olursunuz.
Bu arada bu mesaj özelinde genel bir cevap vereyim. Arkadaşlar sıfır cihazı neredeyse yarı fiyatına alacaksınız ancak o kadar saçma sorular geliyor ki buraya özel bir fiyat belirledim maksat yıllardır ekmek yediğimiz yere bir hayrımız dokunsun.
Satış ayın 20'sine kadar gerçekleşmezse konuyu sileceğim.
Zaten konuyu açtığımda Apple Türkiye garantili cihazların fiyatı 1400 lira civarındaydı, fiyatları da artmış. Bir tane sıfır şarj aleti alıp 1200 TL'ye satışa koyarım, satılırsa satılır. Satılmazsa da kalır yedek telefon olarak dursun lazım olur.
Baltalama falan yok olanı yazıyorum sonradan düzeltiliyor garanti olayı siz insanlara yanlış bilgi vermeyin diye bilgilendiriyorum. Ayrıca değişim cihazları da kayıtsız olarak geliyor apple btk ya değişim olduğunu gösterdiği için kayıtsız olmuyor cihazlar. Değişim esnasında servis bu bilgiyi veriyor zaten telefonunuza cihazınız kayıt dışıdır mesajı geldiğinde önemsemeyin diye.