Merhaba Dostlar,

Youtube mecrasına yeni yeni girmeye başlıyorum. Bilgi ve eğitim alanında yürümek istediğim youtube için güvendiğim 243k korku/bilgi instagram sayfam, 199k ve 175k diğer instagram sayfalarım kesinlikle hayal kırıklığı yaratıp, sadece ve sadece 247 aboneye ulaşabildim. Sayfalarımdan abone çekme özürlüyüm.

Her gördüğüm, her önerilen, adını her duyduğum progrmı bir bir indirdim ve resmen elimde bir arşiv birikti. Bunlara rağmen sadece render için camtasia9, thumbnail için photoshop ve ses için audacity ile ve hatta canon 500d elimde mevcutken, video boyutu küçük olsun diye note5 ile videoların giriş ve bitiş kısımlarının videosunu çektim. Üstüne birde bu videoları inshot android uygulaması ile kestim. Bionluktan basit bir intro yaptırıp videonun başına koydum, camtasia bilgi seviyem attığım topu topu 2 videoda olduğu gibi sayı ekleme, fotoğraf ekleme, fotoğraflara geçiş ekleme ile sınırlı. movavi, filmora, vegas pro, premiere gibi programlarda mevcut ama henüz denemedim bile. İlk videomu phantom power geç geldiği için g230 mikrofonu ile çekmiştim, 2. videoda bm800 kullandığım halde kalite yerlerde. Audacity ayarlarını mı beceremiyorum ? gürültü tutma, normalleştirme, sıkıştırma, bass boost, trible boost, yükseltme gibi ayarlarını yapıyorum yine kalite yerlerde.

Udemy üzerinden Afgan Rasulov ve Ruhi Çenet kurslarını bitirdiğim halde izlenme sayıları yerlerde. Ben nerede hata yapıyorum ? Niye bu kadar beceriksizim ? Arada 29 yaşında YouTuber olmaya karar verirsen olacağı budur afferin sana diyorum kendime. Acaba zamanla becerebilir miyim diye düşünüyorum ama asıl hatamı bir türlü bulamadım gitti. Vakit kaybetmeyip bıraksam mı sizce ? Benden olmaz değil mi ? Sağolsun izleyenler genelde instagram sayfalarımdan geldiği için beni kırmamak adına dislike pek atmadılar ama bu böyle gitmez, bu kalitesizlik ile işim çok zor. 98 doğumlu Enes Batur videolarında ne efektler kullanıyor nasıl zoomlar geçişler grafikler ses ve görüntü kalitesi yakalıyor, takipçisi 100'den daha az olan kanallar sıfır km harika videolar hazırlıyor ben sürünüyorum. Video süreleri sıkıntıdır dedim kısalttım ama yine aynı. Enteresan bir açmazdayım az içimi dökesim geldi kusura bakmayın başınızı ağrıttım.

Bunlar topu topu yüklediğim 2 rezalet videom.

https://www.youtube.com/watch?v=KIiQrEnGBBs

https://www.youtube.com/watch?v=1Sv1UhShB-g&t=43s