Arkadaşlar selamlar,
Sürekli güncellenen bir platformda iş yapıyoruz ve bizimde eksiklerimiz olabiliyor.
Kafama takılan 2 problem var yaşadığım;
1.PROBLEM
4.5 aylık bir sitem var.
4 anahtar kelimeye sahip:
XXX XXX İndir -- Zor -- Sıra 90-250 yani girip çıkıyor 500dende düşüyor. Bir ara 1 saatte olsa 9.sıraya gelmişti site.
XXX XXX İndir -- Orta -- Sıra 3-6 gidip geliyor çok kısa süreli 2 ve 7 olabiliyor. ( 2 site çok sağlam diğeri baya çöp ama geçemiyorum backlinkide yok o sitenin)
XXX XXX İndir -- Orta -- İlk 500de dahi yok. Bunada içerik giriliyor ve çoğu içerikte tekil bazda 1-5-10 arası
XXX XXX İndir -- Kolay -- Bu kategoride bir ara 2.ydim dalgalanmalardan sonra 10-15 -7 gidip geliyor.
Şeklinde.
Şimdi bu siteye bu 4 kategoriden de içerik giriliyor fakat yukarıda gösterdiğim sıralar değişmiyor. Bir türlü sıraya sokamıyorum en zor kelimem bile 15ten sonra bitiyor zaten siteler.
Zor kelime için 1 backlink aldım işe yaramadı 2 aydır, birde tanıtım yazısı onun dışında hiçbirşey yapılmadı. ( özenle seçildi backlink sadece benim linkim var)

2.PROBLEM
Yukarıda bahsettiğim sıralamalarda adamlar kategorilerinide sokuyorlar Örn;
siteadı.com/xxxindir/apkindir ( Mesela apk indirse kelime adamın sitesi genel ve direkt kategoriyi sokuyor 2-3. sıraya ana siteyle birlikte bunu nasıl yapıyorlar)

Bu konulardan eminim hepiniz dert yanıyorsunuzdur.
Bir beyin fırtınası yapalım.

Özet:
4 ANA DALLI BİR SİTENİN 1 KELİMESİ 3-5. SIRADA SAĞLAMKEN DİĞER 3 KELİMEDEN KOLAY KOLAY ZOR OLMAK ÜZERE SIRAYA DAHİ GİREMİYOR.
FAKAT O KATEGORİDE PAYLAŞTIĞI İÇERİKLERİN ÇOĞU 1.2.3. SIRA. GARİPLİK BURADA BENCE. NE YAPMALIYIZ. BACKLİNK VE T.YAZISINA KARŞI BİRİYİM.

Ek bilgi:
Siteye içerikler tamamen özgün giriliyor hergün giriliyor ve hepside kafaya oynuyor.
AÇIKLAMA ( KATEGORİNİN ANAHTAR KELİMESİ GEÇİCEK ŞEKİLDE XXX İNDİR GİBİ)
RESİM
VİDEO
LİNK
Ve diğer ekler

Dipnot: Şu anda 2 seneye ulaşacak bir site var 1. sırada ve o da sattığım sitedir yani sektöre hakimim ama olmuyor birşeyler değişmiş 1 yılda.